dissabte, 1 de desembre del 2012

Altres fotografies - II

Continuam amb altres fotografies per no fer les entrades massa llargues . Aquí van .............



































Fins a la propera.

10 comentaris:

  1. La Sagrada Familia es talmente Gotham City mezclada con vcastillo Disney. ¡Nos encanta! Y no, no hacemos fiesta de desmontaje del árbol, ¡que se nos llevan las bolas! Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Sagrada Familia realmente es un sitio curioso pero muy interesante. Para pasarte horas y horas mirando todo lo que puedes encontrar. Con respecto a la fiesta, hay que poner la condición de no llevarse las bolas, jejejeje. Solo el desmontaje. Gràcies.

      Elimina
  2. Muy buenas todas, pero claro, me quedé admirando el culo del barbitas y a la tercera foto vino la decepción, ahora me queda imaginar que era su madre, ja, ja, ja...SaLu2 desde sa roqueta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també me'l vaig quedar admirant, com pots comprovar. Hi havia motius per fer-ho. I no et decepcionis , ja que no hi havia cap mare . Si de cas era un germà o amic. Gràcies.

      Elimina
  3. Totse m'agraden però les fotos de la llum en les vidrieres són estupendes, un abraç

    ResponElimina
  4. És cert Rosana. La llum que desprenen les vidrieres de la Sagrada Família és màgica. Totes al seu lloc per donar una llum concreta. Pots passar-ta hores embadalit pel que veus.
    Una abraçada i gràcies per la teva visita.

    ResponElimina
  5. Quina entrada més curiosa. Les fotos son molt maques, impacten pel detall, un amén central que serveix de títol inclús, tants detalls, la bicicleta, el nen, els rètols, la gent a la platja, la meravellosa arquitectura gaudiniana, o potser millor dir d'inspiració gaudiniana.

    Ja miraré d'altres indrets de casa teva, amb el teu permís, que vec que compartim anhels estelats, i d'altres.

    ResponElimina
  6. Hola Eastriver. Gràcies pel teu comentari i la teva passejada per ca meva. Tens tot el meu permís per tornar-hi quan vulguis. Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Hola Miquel Àngel, es la primera vegada que visito el teu bloc i m'agrada aquest concepte de moltes imatges i poques paraules. N'estic segur que ens seguirem veient sovint.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Josep per la teva visita i comentari.
      Hi ha dies que hi ha més imatges i d'altres que hi ha més paraules. Això va com el temps !!!!!
      Una abraçada també per tu.

      Elimina