dissabte, 9 de juny de 2012

Coses Pendentes 2

Com ja vaig deixar dit en un altre post, la intenció d'aquest bloc era deixar constància d'aquells espectacles de teatre que havia anat a veure, d'aquelles pel.lícules que també havia vist o dels concerts de música que podia haver anat a escoltar.
Però per fer això és necessita una constància i temps. I no deixar passar aquest temps, sense escriure ja que desprès, encara fa molta més mandra posar-se a escriure tot allò que hi ha pendent.
Esper que amb aquest post ja acabi amb tot allò que està dins el calaix de sastre, pendent de sortir i posar-me així al dia en quant a activitats properes.

Fa pràcticament un any que el microteatre va fer el seu aterratge a l'illa i de llavors ençà ja han fet cinc microteatres.
L'inici que va tenir lloc a la presó amb la novetat de la  proximitat de l'espectador amb els actors, i poder tocar pràcticament aquests ja que els tenies just davant, a mesura que han anat fent altres espectacles, s'ha anat perdent. Ja no existeix aquella primera impressió i els espais on els han anat fent, ja no te feien tenir la sensació de que érem uns actors més.
S'han fet dos microteatres més, que són :

Dia 18 de març de 2012 . MICROTEATRE PER FICCIÓ que es varen fer en els antics platós de Nova Televisió, lloc on feien els diferents "culebrots" la televisió de les Illes, IB3. Ara, degut a les retallades, aquests platós ja no són utilitzats i encara conserven molts dels escenaris d'aquestes sèries . Aprofitant això, varen crear aquestes sis peces que foren :

Plató 1 "Confessió o la picada d'una puça" amb direcció de Sergio Baos e interpretació de Marga López i Alícia Garau .

Plató 2 "La princesa Àgata Weislander" dirigida per David Mataró e interpretada per Santi Celaya i Inmaculada Villalonga.

Plató 3 "Feliç aniversari " dirigida per Josep R. Cerdà e interpretada per Maria Bauçà i Miquel Àngel Torrens.
Plató 4 "Rates" , dirigida per Joan Fullana e interpretada per Aina de Cos i Rodo Gener.
Platò 5 "Gràcies per tot" dirigida per Emilio López e interpretada per Carme Serrano i Joan Bibiloni.

Plató 6 "Les restes del naufragi" ,dirigida per Caterina Alorda e interpretada per Lluqui Herrero i Toni Lluis Reyes.


L'altre microteatre que vaig anar a veure va ser dia 19 i 20 de maig de 2012 MICROTEATRE PER ROMANTICISME, que va tenir lloc al Jardins d'Alfàbia, a l'aire lliure.
Per això mateix deia que la sensació d'intimitat que vares tenir en els altres microteatres, aquí se va perdre, encara que no va deixar de ser una molt interessant experiència. A més, el lloc, era privilegiat.
Aquí, no teníem platós, si no jardins i eren els següents :

Jardí 1 "El cabaret dels somnis vius " dirigit per Biel Jordà e interpretat per Marta Barceló, Joan Manel Vadell i David Mohedano.

Jardí 2 "Tot el que sempre has volgut saber sobre l'amor (però mai t'has atrevit a demanar)", dirigida per Josep R. Cerdà e interpretació de Maria Rosselló, Guillem Simó i els músics Els Botifanfarrons.

Jardí 3 "Sergi & Irina" dirigida per Alex Tejedor e interpretació de Alexandra Palomo, Alex Tejedor i Miquel Brunet, tocant el piano.

Jardí 4 "Catalina & Biel" dirigida per Carlos Miró e interpretada per Carmen Verger, Carlos Miró i Marta Elka que cantava i en Toni Pastor que tocava la guitarra.

Jardí 5 "Catalina", dirigida per Lluqui Herrero e interpretada per Vivian Caoba.

Jardí 6 "Insomni d'una nit d'estiu" dirigida per Marga López e interpretada per Carme Serrano i Bernat Molina.

D'aquest darrer microteatre deixaré el vídeo de la que per mi va ser la millor peca. La de dansa, creada i dirigida per en Carlos Miró.Va passant el temps i m'adon que no tendré temps de posar tot allò que volia fer.
Per això tendrem que fer altres post de Coses pendentes en un altre moment. Esper no haver fet-me pesat.
Fins aviat.

2 comentaris:

 1. Pesat? En absolut. Una enorme delicadesa tot plegat.

  Que bo que, a més dels desastres de les notícies i els diaris, a les illes encara sou ben vius! Una forta abraçada.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies pel teu comentari. Efectivament, encara hi ha coses que se mouen per les Illes i no tot han de ser males notícies o notícies negatives. La societat civil es mou i te ganes de fer coses. De totes les crisis hem de saber treure les seves coses bones i això feim i farem.
   Gràcies per visitar aquest senzill bloc. Una abraçada.

   Elimina